Снимка PexelsИзточник: Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас

...
Снимка PexelsИзточник: Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас
Коментари Харесай

Ракът днес да не харчи, успехи за Козирога

Снимка Pexels

Източник: 

Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното. 
 
Телец
Избягвайте неделикатността в публичните връзки, а обидите и недоразуменията - в сантименталните. Постарайте се да сътрудничите и да бъдете откровени в професионалната работа и обществения живот. Ако зародят финансови проблеми, се пазете от неетичност. По време на пътешестване или на разходка може да се почувствате не напълно удобно. Ако се обърнете за помощ към член от фамилията, рискувате да получите отказ(възможно е това да стане по напълно справедливи аргументи, които по никакъв метод няма да са свързани с негативно отношение към Вашата особа). Това не е най-подходящия миг за оказване знаци на внимание и правене на дарове на малко познати хора.

Близнаци
Обидчив или скучен другар през днешния ден най-накрая ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда, че най-светне е решил да порасне и да стартира да се държи като възрастен. Тези връзки ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би в този момент е най-подходящия миг да решите, желаете ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо обикновено, само че в случай че става прекомерно постоянно и когато продължава прекомерно дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично. Приятелството не е игра на една врата.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
Дълго време се пробвате да решите, би трябвало ли да премълчите нещо, или е време към този момент да го кажете на глас. Ако въпреки всичко през днешния ден рещите, че е време въпреки всичко да разкажете, направете го, без да се колебаете нито секунда. Все отново бъдете внимателни: не е нужно, да разказвате на всички наред. Наистина, занимателно е, да се сервират изненади, само че нали не желаете през целия си останал живот да заглаждате виновността си за тази история?

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да бъдте дружно колкото се може по-дълго и да вземе по- огромно присъединяване във Вашия живот. Ако не сте съгласни с такава режисура на въпроса, по- добре му дайте да го разбере още незабавно. В противоположен случай след това ще се наложи дълго и досадно да си изяснявате връзките, което не е нужно нито на Вас, нито на него...

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Водолей
Някой напоследък е провокирал у Вас доста положителни страсти, като Ви е дал да разберете, че възприятията Ви са взаимни. И какво да вършиме от тук нататък? Като начало свалете от лицето си маската на потрес, и се усмихнете. Може също да помислите, и къде да отидете дружно да вечеряте. Трябва да съберете сили, с цел да имате опция да вършиме и за в бъдеще същото положително усещане.

Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР